Ειδήσεις

Βραβεύτηκαν οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες της Καρδίτσας


Πολύ μεγάλη επιτυχία  είχε η εκδήλωση για τη βράβευση καρδιτσιωτών αθλητών που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο, πανευρωπαϊκό, βαλκανικό και πανελλήνιο επίπεδο την οποία οργάνωσε η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΚ. Η εκδήλωση έγινε το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα του Παυσιλύπου η οποία αποδείχθηκε μικρή για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Την εκδήλωση χαιρέτισε εισαγωγικά ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος ο οποίος τόνισε την αξία του αθλητισμού και της συμμετοχής των πολιτών  είτε στον επαγγελματικό είτε και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ακόμη δήλωσε περήφανος για τους αθλητές μας καθώς όπως είπε συμβάλουν στο να γίνει γνωστή η Καρδίτσα στο πανελλήνιο και όχι μόνο. “Στοχεύουμε να κάνουμε την Καρδίτσα μια πόλη στην οποία ζεις από επιλογή   και ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Αντιδήμαρχος κ. Σωτ. Αντωνίου ο οποίος έκανε μια σύντομη αναφορά στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής ενώ μίλησε και για κάποιες παρεμβάσεις που  προγραμματίζει η Δημ. Αρχή. Χαρακτηριστικά ο κ. Αντωνίου ανέφερε: Θεωρούμε χρέος μας να αξιοποιήσουμε το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον για άθληση. Θα επιδιώξουμε την ανάδειξη του ρόλου που μπορεί να παίξει η τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύουμε πως ο Δήμος μπορεί να φέρει πιο κοντά τον πολίτη στις μεγάλες αξίες και τα ιδανικά.

Στο μικρό χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμου και του ΔΟΠΑΚ προσπαθούμε και έχουμε ως στόχο να αναδείξουμε τον αθλητισμό σε τρόπο ζωής για όλους τους συμπολίτες, ανεξάρτητα από ηλικία και ιδιαιτερότητες. Μέσα στους άμεσους στόχους μας βρίσκεται η δημιουργία ενός κλειστού προπονητηρίου για τους αθλητές του στίβου, η δημιουργία μιας χωμάτινης διαδρομής στο Αθλητικό Πάρκο και η αποκατάσταση του χώρου μπροστά στις κερκίδες, μέσα στο στάδιο για να αποσυμφορηθούν οι  διαδρομές του ταρτάν και το κοινό που θέλει να περπατήσει να μη δυσκολεύει την προπόνηση των αθλητών. Επίσης, θα εξετάσουμε και τη δυνατότητα δημιουργίας μιας διαδρομής στα Χίλια Δένδρα, μέσα σ΄ ένα μαγευτικό άλσος που θα αποτελέσει καταφύγιο όλων των δρομέων κατά τους θερινούς μήνες”. Στη συνέχεια ο κ. Αντωνίου ευχαρίστησε τον κ. Βαίο Τίγκα για την ουσιαστική βοήθεια του στην διοργάνωση. Επίσης ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσής ταβέρνα ‘’Φουστανάς΄΄στο Ξινονέρι, το ξενοδοχείο ‘ΆΣΤΡΟΝ’’ και τη διοίκηση της Παυσίλυπο Α.Ε, για την παραχώρηση της αίθουσας.

Ακολούθησε μια σύντομη διάλεξη για την διατροφή στον επαγγελματικό αθλητισμό από τον καθηγητή του Παν/μιου Θεσσαλίας κ. Αθ. Τζιαμούρτα. Αμέσως μετά βραβεύθηκε ο μεγάλος Ελληνας αθλητής κ. Κώστας Γκατσιούδης Ολυμπιονίκης στον ακοντισμό καθώς και ο Καρδιτσιώτης αθλητής κ. Βαίος Τίγκας που πέτυχε μεγάλες διακρίσεις στη σφαίρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών της Καρδίτσας. Ειδικότερα βραβεύτηκαν οι εξής:

ΑΘΛΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

– στον αθλητή Τσιτσιπά Στέφανο για τις διεθνείς διακρίσεις του στην αντισφαίριση και την συμβολή του στην προβολή της πόλης μας.

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα, είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες παγκοσμίως και σήμερα είναι 6ος στην παγκόσμια κατάταξη και γράφει ιστορία.

– στον αθλητή Παπαμιχαήλ Αλέξανδρο για την κατάκτηση της 17ης θέσης στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2019 στη Ντόχα του Κατάρ στο αγώνισμα των 50χλμ βάδην.

4ο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για τον αθλητή μας ο οποίος και προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στην 3η κατά σειρά διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων που θα διεξαχθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

– στην αθλήτρια Ντρισμπιώτη Αντιγόνη για την κατάκτηση της 22η θέσης στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου 2019 στην Ντόχα του Κατάρ στο αγώνισμα των 20 χλμ βάδην.

3ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για την Αντιγόνη η οποία προετοιμάζεται και αυτή για την συμμετοχή της στους Ολυμπαικούς αγώνες το φετινό καλοκαίρι.

– στην αθλήτρια Αποστολού Ραφαηλία – Βαϊα για την κατάκτηση της 9ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου IPC 2019 στο Ντουμπάι στο άλμα εις μήκος.

Τονίζεται ότι ήταν η μικρότερη αθλήτρια σε ηλικία που αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

– στην αθλήτρια Λυρίτση Βασιλική για την κατάκτηση με την Εθνική ομάδα της 16ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε στο Σαντιάγκο της Χιλής 2019 στην κατηγορία +47 κιλών .

5η συνεχή χρονιά πρωταθλήτρια Ελλάδος κάνει αισθητή την παρουσία της σε υψηλό και διεθνές επίπεδο στο καράτε.

– στην διεθνή διαιτητή Κουρομπίλια Χρυσούλα για την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών και στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE την περίοδο 2019-2020.

Εδώ και χρόνια δίνει το παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις τόσο σε Πανελλήνιο όσο και Παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΑΘΛΗΤΕΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

  • στον αθλητή Τσιάμη Δημήτριο κάτοχο της πανελλήνιας επίδοσης στο άλμα εις τριπλούν για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών 2019 και την συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα Στίβου. Το 2018 ο Δημήτρης κατάφερε την σημαντικότερη επιτυχία στη καριέρα του με την κατάκτηση της 3η θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου.
  • στην αθλήτρια Τσινοπούλου Παναγιώτα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Γυναικών και της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου γυναικών στο αγώνισμα των 20 χλμ βάδην. Είναι η 4η κατά σειρά αθλήτρια της Καρδίτσας που προετοιμάζεται για τους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

 

 

  • στον Παπακώστα Δημήτριο αθλητή του ΓΑΣ Πλαστήρα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης Παμπαίδων και της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων στην κατηγορία των 62 κιλών.
  • στον Σακελλαρόπουλο Ηλία για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου 2019 και της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στο χρονόμετρο.
  • στον Δεληγιάννη Αθανάσιο για την συμμετοχή του ως προπονητής στο 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2019 στην Ντόχα του Κατάρ.
  • στον προπονητή Γούσια Νικόλαο για την συμμετοχή της αθλήτριας Αποστολού Ραφαηλίας- Βαϊα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου IPC 2019.
  • στην Τσιαπράζη Ειρήνη κολυμβήτρια της ΑΚΑΚ για την διάκριση της με την εθνική ομάδα κολύμβησης και την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Πολυεθνή συνάντηση στην Αυστρία στο αγώνισμα της μικτής ομαδικής 4Χ100μ, της 2ης θέσης στο 100μ ύπτιο και της 3η θέση στα 50μ ύπτιο.
  • στον Λεοντίδη Σωτήριο αθλητή στίβου του Ωρίων για την κατάκτηση της 3ης θέσης στη Διεθνή συνάντηση Ελλάς – Κϋπρος, της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων και της 3ης θέσης στο Πρωτάθλημα Παίδων στο άλμα εις τριπλούν.
  • στην Φλώρου Παναγιώτα αθλήτρια στίβου του Φωκιανού για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κορασίδων και της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στα 5000μ βάδην.
  • στον Λάιο Θωμά για την επιλογή του στην Εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου Παίδων.
  • στον Σεραφείμ Θέο αθλητή του ΑΣΚ για την συμμετοχή του στην Εθνική Ενόπλων Καλαθοσφαίρισης.
  • στο Τάντο Θωμά για την συμμετοχή του με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων στο Νιούκαστλ της Αγγλίας και την κατάκτηση της 17ης θέσης στα 30χλμ ποδηλασίας αντοχής και της 20ης θέσης στα 10χλμ χρονομέτρου με ποδήλατο.
  • στον Καμπίτσα Αθανάσιο για την κατάκτηση της 7ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών κλειστού στίβου στο άλμα εις ύψος.
  • στον Λάππα Στέργιο για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον Βαλκανικό Πρωτάθλημα ημιμαραθωνίου δρόμου διαχρονικών αθλητών στίβου.
  • στον Αναστασόπουλο Στυλιανό για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών στίβου στο άλμα εις ύψος.
  • στον Κωσταβάρα Αθανάσιο για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών στίβου στη δισκοβολία.

ΟΜΑΔΕΣ – ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

  • στον Α.Σ.Καρδίτσας για την συμμετοχή του, την περίοδο 2019-2020 στο Πρωτάθλημα Α2 Καλαθοσφαίρισης Ανδρών και τη συμβολή του στην προβολή της πόλης μας. Διατηρεί τμήματα καλαθοσφαίρισης για ενήλικους και υποδομής για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και ευελπιστούμε την άνοδο του σε υψηλότερη κατηγορία μιας και από την φετινή σεζόν έχει ως έδρα το νέο κλειστό γυμναστήριο το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε και με το χρυσό βραβείο.

 

 

  • στον Σ.Π.Α.Κ. για την συμμετοχή, την περίοδο 2019-2020 στο Πρωτάθλημα Α2 Πετοσφαίρισης Ανδρών, ΄Β Εθνικής Πετοσφαίρισης Γυναικών και τη συμβολή του συλλόγου στην προβολή της πόλης μας. Έτος ίδρυσής του είναι το 1987 και διατηρεί τμήματα πετοσφαίρισης όλων των ηλικιών.

 

  • στην Αναγέννηση Καρδίτσας για την άνοδο και την συμμετοχή, την περίοδο 2019-2020 στο Πρωτάθλημα ΄Γ Εθνικής Καλαθοσφαίρισης Ανδρών και τη συμβολή του συλλόγου στην προβολή της πόλης μας. Είναι ένας από τους αρχαιότερους αθλητικούς συλλόγους στην ελληνική επικράτεια με έτος ίδρυσης το 1904.

 

  • στον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Καρδίτσας για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Διαχρονικών Αθλητών 2019 και τη συμβολή του στην προβολή της πόλης μας.
  • στον Σύλλογο Ολυμπιακών Αθλημάτων Φωκιανό Καρδίτσας για την άνοδο του τμήματος αντισφαίρισης στην ΄Β Εθνική και τη συμβολή του στην προβολή της πόλης μας

 

  • στην Ακαδημία ΕΛΠΙΔΕΣ για την συμμετοχή την περίοδο 2019-2020 στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών και τη συμβολή του συλλόγου στην προβολή της πόλης μας λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων – παιχνίδι εκτός έδρας δεν θα παρεβρεθεί η ομάδα.

 

  • στον Στεφανή Γεώργιο για την συμμετοχή του ως βοηθός επόπτης στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE την περίοδο 2019-2020.
  • στον Διπλάρη Αντώνιο για την συμμετοχή του ως βοηθός επόπτης στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE την περίοδο 2019-2020.
  • στον Μπεκιάρη Λάμπρο για την συμμετοχή του ως διαιτητής στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 την περίοδο 2019-2020.
  • στον Βογιατζή Ελευθέριο για την συμμετοχή του ως βοηθός επόπτης στο Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE 2 την περίοδο 2019-2020.

 

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ 1η έως 3η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

  • στον Μπούσδα Αριστοτέλη αθλητή στίβου του Φωκιανού για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στα 10.000 μέτρα βάδην.
  • στην Αρβανιτάκου Χρυσάνθη αθλήτρια στίβου του Φωκιανού για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παγκορασίδων και της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο αγώνισμα του βάδην.
  • στην Γερούκη Αλεξάνδρα αθλήτρια της ΑΚΑΚ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα αγωνίσματα των 100μ και 200μ διπλά πέδιλα, της 2η θέσης στα 400μ διπλά πέδιλα και της 3ης θέσης στα 50μ διπλά πέδιλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παγκορασίδων Β.
  • στην Χάρμπα Χριστίνα αθλήτρια του ΚΟΚ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων στα 4Χ100μ διπλά πέδιλα.
  • στην αθλήτρια Κοντούλη Μαρία Ειρήνη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τραμπολίνο σε ομαδική συμμετοχή.
  • στον Μπλούφα Μιχαήλ κολυμβητή του ΚΟΚ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικής Κολύμβησης Παμπαίδων Α στα 100μ πεταλούδα.
  • στον Κακαράντζα Άγγελο αθλητή του ΓΑΣ Πλαστήρας για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης Παίδων στην κατηγορία των 71κιλών.
  • στον Κορδολέμη Παναγιώτη αθλητή του ΓΑΣ Πλαστήρας για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής Πάλης στην κατηγορία των 97 κιλών.
  • στον Βασιλακάκο Βασίλειο αθλητή στίβου για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων και της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών στο άλμα εις ύψος.
  • στην Κωνσταντού Ευαγγελία κολυμβήτρια του Νηρέα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παγκορασίδων Α στα 50μ διπλά πέδιλα
  • στον Άκη Τσουκνίδα αθλητή της ΑΚΑΚ για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παμπαίδων Α στο αγώνισμα των 50μ, 400μ, 200μ διπλά πέδιλα.

 

  • στον Βαϊόπουλο Φώτιο αθλητή του συλλόγου Μυρμιδόνων για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ατόμων με Αναπηρίες στον ακοντισμό στην κατηγορία 57.
  • στον Μπαντέλα Ευάγγελο αθλητή του συλλόγου Μυρμιδόνων για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ατόμων με Αναπηρίες στον δρόμο 5000μ στην κατηγορία 46.
  • στον Αγγέλη Αθανάσιο αθλητή του συλλόγου Μυρμιδόνων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ατόμων με Αναπηρίες στην σφαιροβολία στην κατηγορία 34.
  • στον Καρρά Παντελή αθλητή του συλλόγου Μυρμιδόνων για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ατόμων με Αναπηρίες στην κορίνα και στην δισκοβολία στην κατηγορία 51.
  • στον Τσίπρα Δημήτριο αθλητή του συλλόγου Μυρμιδόνων για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Ατόμων με Αναπηρίες στον δισκοβολία Ανδρών στην κατηγορία 55.

 

ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ 4η έως 6η ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

  • στον Χαλίλη Χρήστο κολυμβητή του Νηρέα για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παίδων στα 400μ και της 6ης θέσης στα 100μ διπλά πέδιλα.
  • στον Μπάντρα Θωμά κολυμβητή του Νηρέα για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παμπαίδων Α στα 100μ και 400μ διπλά πέδιλα.
  • στην Τσιαπέρα Χριστιάνα κολυμβήτρια του ΚΟΚ για την κατάκτηση της 6η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικής Κολύμβησης Κορασίδων στα 100μ ύπτιο.
  • στην Κωνσταντού Μαργαρίτα κολυμβήτριας του Νηρέα για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Παγκορασίδων Β στα 50μ διπλά πέδιλα.
  • στην Δεμικέλη Αγγελική κολυμβήτρια της ΑΚΑΚ για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικής Κολύμβησης Παγκορασίδων Α στο αγώνισμα των 50μ πρόσθιο.
  • στην αθλήτρια στίβου Καλογριανίτη Νίκη για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στα 800 μέτρα.
  • στην Λεοντίδου Ξένη αθλήτρια στίβου του Ωρίων για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο άλμα εις τριπλούν.
  • στην Γατή Φιλίππα-Μαρία αθλήτρια στίβου του Φωκιανού για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στα 5000 μέτρα βάδην.
  • στον Μπίρο Ευθύμιο αθλητή Καράτε του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων στην κατηγορία των +70κιλών
  • στην Αδαμοπούλου Μαρία αθλήτρια του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Ταεκβοντό 2019.
  • στην Μπολτσή Άρτεμις αθλήτρια του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών Ταεκβοντό 2019.
  • στον Ντιλιά Νικόλαο αθλητή του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019.
  • στην Βαρυτίμου Κατερίνα αθλήτρια του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό και της 5ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.
  • στην Χαντζιάρα Ευτυχία αθλήτρια του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019.
  • στον Δημητρακάκη Απόστολο αθλητή του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019.
  • στον Μαυρόπουλο Ιωάννη αθλητή του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Καρδίτσας για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2019.

 

Προηγούμενο άρθρο Υποβολή Δήλωσης Στοιχείων Παραγωγής και Εμπορίας Ζωοτροφών
Επόμενο άρθρο Η Π.Ε. Καρδίτσας αγκαλιάζει την ακροβατική γυμναστική!