Βιολογικό τσίπουρο και κρασί στην 25η Διεθνή Έκθεση Philoxenia


   Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του τουριστικού περιοδικού go travel στην 25η Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στις 29/10 – 01/11/09 στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Τα κορίτσια του go travel διένειμαν το περιοδικό σε όλους τους εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.

  Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου το stand του go travel magazine έγινε το επίκεντρο της 25ης Philoxenia όπου εκατοντάδες προσκεκλημένοι και επισκέπτες της  έκθεσης δοκίμασαν βιολογικό κρασί και τσίπουρο, το μοναδικό στην Ελλάδα με πιστοποίηση HACCP, των ‘‘Αμπελώνων Λιάππα” από το Μουζάκι Καρδίτσας.

Στην ευχάριστη αυτή οινική εμπειρία που ζήσαμε μεγάλη ήταν η συνεισφορά του Θανάση Λιάππα και των παιδιών του, Γιώργου και Κώστα, που ενημέρωναν συνεχώς τους παραβρισκόμενος για τον βιολογικό τρόπο καλλιέργειας των αμπελώνων τους καθώς και για τα στάδια παραγωγής του τσίπουρου και του κρασιού.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πελάτες και συνεργάτες του περιοδικού καθώς επίσης ο Νομάρχης Καρδίτσας κος Φώτης Αλεξάκος, ο πρόεδρος της Helexpo κος Αριστοτέλης Θωμόπουλος, η διευθύντρια της Philoxenia κα Χρύσα Κρασσά, η γνωστή συγγραφέας κα Μαρία Λόη, ο κος Δημήτρης Μουσιάδης Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και ο κος Σπύρος Γαλιατσάτος μέλος του Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε..

Προηγούμενο άρθρο Ελαιόλαδο το χρυσαφένιο υγρό της Κρήτης
Επόμενο άρθρο Υπογραφή σύμβασης από τον Νομάρχη Καρδίτσας