Ειδήσεις

Αστέριος Βασιλάκος: Σκοτάδι στη διαχείριση και διανομή τροφίμων στο Μουζάκι


Αγαπητοί  Συμπολίτες, Επιβεβαιώθηκαν δια της «σιωπής οι καταγγελίες ευάλωτων νοικοκυριών του Μουζακίου για την ανεξέλεγκτη, αυθαίρετη και χωρίς καμία απόφαση για αξιολόγηση και κριτήρια επιλογής δικαιούχων, τακτική και μεθοδολογία Μαυρογιαλούρου» στη διαχείριση, διακίνηση και διανομή τροφίμων, σε πλημμυροπαθείς! και άπορους! της Κοινότητας Μουζακίου.

Απλά και μόνο οι υπεύθυνοι «μοίραζαν τσάντες με τρόφιμα τις οποίες έβγαζαν από τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους, τις επιχειρήσεις τους, κατά το δοκούν… χωρίς κανένα υγειονομικό πρωτόκολλο! και χωρίς οι ωφελούμενοι δικαιούχοι να γνωρίζουν τι δικαιούνται και πόσες φορές, τι παραλαμβάνουν, τι υπογράφουν, και τι στην πραγματικότητα παίρνουν!

Πληθαίνουν οι καταγγελίες από συμπολίτες μας οι οποίοι, « ενώ ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες δεν πήραν τρόφιμα! καθώς επίσης είναι έντονη η μουρμούρα από αρκετούς  ωφελούμενους δικαιούχους για τις ελλείψεις στη συνταγή (δέμα)! για τη συνολική ποσότητα αγαθών που έλαβαν, πόσες φορές τα πήραν, που διατέθηκε υπερβολική επάρκεια! κ.α.

Και αντί όλοι οι εμπλεκόμενοι υπεύθυνοι  του Συμβουλίου Κοινότητας Μουζακίου και της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ Μ να υπηρετήσουν τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση, δίδοντας στη δημοσιότητα τους ωφελούμενους, «εν τούτοις οι πρώτοι τα αποκρύπτουν με το πρόσχημα των προσωπικών δεδομένων! και οι δεύτεροι μας βεβαιώνουν εγγράφως για καταστάσεις δικαιούχων χωρίς ονοματεπώνυμα! καθ ότι όπως λένε, η απορία και η φτώχεια αποτελούν αυστηρό προσωπικό δεδομένο!» (Μόνον για μας;). Όλα αυτά βέβαια δεν είναι συμβατά με την κοινή λογική, τη διαφάνεια την ορθήκαι ηθική διαχείριση καθ ην στιγμή εφέτος, η ανώτατη πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας με φυσική παρουσία πρόσωπο με πρόσωπο και φανερά, συμμετέχει σε διανομή συσσιτίου σε άπορους και στην κοινωνική κουζίνα μοιράζοντας  τρόφιμα και μερίδες φαγητού!!«Όλα στο Φως… γι αυτούς που δεν έχουν και δεν μπορούν» 

 

Γράφει ο Αστέριος Βασιλάκος, Σύμβουλος Κοινότητας και Γραμματέας Π.Ο.Π Μουζακίου

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σαρωτικοί έλεγχοι για τήρηση των μέτρων σε όλη τη Θεσσαλία