- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απόλυτα επιτυχημένη και 43η αιμοδοσία στον Παλαμά

Απόλυτα επιτυχημένη και 43η αιμοδοσία του συλλόγου μας! Για ακόμη μια φορά οι αιμοδότες-μέλη μας “έδειξαν” τον δρόμο για αλληλεγγύη σε συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα σε αυτό το δύσκολο διάστημα στα “απόνερα” της πανδημίας και η ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας για προσφορά αίματος ήταν συγκινητική!

Η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/06/2020 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με την πολύτιμη συνεργασία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Καρδίτσας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και ο συνολικός αριθμός των μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν έφτασαν τις 101(64 στις 4/6 και 37 σήμερα), ενώ αρκετοί ήταν οι αιμοδότες που ήρθαν με διάθεση για να δώσουν αίμα αλλά για διαφόρους λόγους δεν τους επετράπη από τους ιατρούς.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου (ο οποίος αιμοδότησε κιόλας σήμερα!) και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΑ Παλαμά κ. Βάιο Μπακαβέλο που έκαναν με χαρά δεκτό το επίσημο αίτημα του συλλόγου μας να χρησιμοποιούμε πλέον για τις αιμοδοσίες την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της πόλης μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους και σε αυτή την 43η αιμοδοσία.