Ειδήσεις

ΑΝΚΑ: Αναζήτηση προσωπικού


Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ESTIA II: Rental Accommodation scheme for asylum seekers in Karditsa» (Agreement No: GRC01/2020/0000000236/001), το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΑΝΚΑ Α.Ε. προτίθεται να προσλάβει εξειδικευμένο προσωπικό με συμβάσεις εργασίας έως τη λήξη του έτους (31/12/2020), με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Για την κάλυψη των αναγκών του έργου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα ελάχιστα προσόντα για τις παρακάτω ειδικότητες:

  • ΘΕ1- Κοινωνικός Επιστήμονας (2 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης),
  • ΘΕ2 – Διερμηνέας Γαλλικών (1 Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης),
  • ΘΕ3- Πληροφοριακών Συστημάτων και Προστασίας Δεδομένων (IT Support & GDPR) (1 θέση εργασίας μερικής απασχόλησης),

να συμπληρώσουν την «Αίτηση– Εκδήλωση ενδιαφέροντος για σύμβασης εργασίας στο έργο» και να την καταθέσουν με το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ανά θέση, στα γραφεία της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. έως τις 24/06/2020 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το πλήρες σώμα της προκήρυξης καθώς και την αίτηση στο σύνδεσμο:

https://www.anka.gr/index.php/el/articles-4/194-prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-tin-proslipsi-prosopikoy-me-symvasi-ergasias-orismenou-xronou

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-15:00 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/

 

Προηγούμενο άρθρο Τραγουδάμε για τον πολιτισμό και τα Άγραφα
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων