Ανατέθηκαν δυο έργα προϋπολογισμού 232.000,00 €


Προς δημοπράτηση άλλα δυο έργα προυπ.222.500,00€.

Πιο αναλυτικά και συγκεκριμένα κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης 25-02-2009 η Νομαρχιακή Επιτροπή Έργων Υποδομής & Ποιότητας Ζωής υπό την Προεδρία του αντινομάρχη κ. Νίκου αποφάσισε:

  • την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας και την ανάθεση του έργου «Κατασκευή στέγης στο σχολικό συγκρότημα Γυμνάσιο-Λύκειο-Δημοτικό σχολείο Κέδρου» προϋπολογισμού 200.000,00€ με ΦΠΑ στην εργοληπτική επιχείρηση «ΑΛΥΝ Α.Τ.Ε.» με έκπτωση 63% που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς.

Η έγκριση κατασκευής του δημοπρατούμενου έργου αποφασίστηκε με την αριθμ 25/320/26-11-08 απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων Υποδομής & Ποιότητας Ζωής της Ν.Α. Καρδίτσας. Η δημοπρασία έγινε την Τρίτη 20-01-2009 και κατατέθηκαν τριάντα δύο (32) προσφορές.

Με την συγκεκριμένη εργολαβία θα γίνει η κατασκευή στέγης στο Σχολικό Συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου-Δημοτικού Σχολείου Κέδρου. Η στέγη θα είναι ξύλινη με ρωμαϊκά κεραμίδια. Η προθεσμία περαίωσης ορίζεται σε τρείς (3) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

  • την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας και την ανάθεση του έργου «Κατασκευή νέων WC στο Δημοτικό Σχολείο Πτελοπούλας», προϋπολογισμού 32.000,00€ με ΦΠΑ, στην εργοληπτική επιχείρηση Γεώργιος Αναστασίου & ΣΑ Ε.Ε. με έκπτωση δημοπρασίας τέσσερα τοις εκατό (4,00%) που αποτελεί και τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Το έργο αφορά την καθαίρεση των παλιών WC και ανέγερση νέων στο Δημοτικό Σχολείο Πτελοπούλας. Το έργο θα περατωθεί μέσα σε εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης

  • την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή οδού (αμμοχαλικόστρωση) από Λεοντάρι προς Λίμνη Σμοκόβου» προϋπολογισμού 200.000,00€ με ΦΠΑ. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις ΚΑΠ. Η μελέτη συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Καρδίτσας και αντικείμενο της εργολαβίας είναι η ομαλή βατότητα στον δρόμο που συνδέει την έξοδο της Σήραγγας Λεονταρίου με το φράγμα Σμοκόβου σε μήκος 5,5 χλμ περίπου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 200.000,00 με ΦΠΑ. και η προθεσμία περαίωσης ορίζεται σε οκτώ μήνες (8 ) από την υπογραφή της σύμβασης

  • την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και των όρων διακήρυξης για την δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή WC εκπαιδευτικών στο Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου» προϋπολογισμού 22.500,00€ με ΦΠΑ. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της ΣΑΕ 047/6. Η μελέτη συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και με την συγκεκριμένη εργολαβία θα επισκευαστεί το κτίριο των WC των μαθητών εμβαδού 35,00 μ2 περίπου, θα κατασκευαστεί ένα WC για τους εκπαιδευτικούς και θα επισκευαστεί το υπόστεγο που χρησιμοποιείται για τον προαυλισμό των μαθητών όταν ο καιρός είναι βροχερός. Ο συνολικός προϋπολογισμός μελέτης του έργου ανέρχεται σε 22.500,00€ και η προθεσμία περαίωσης ορίζεται σε εξήντα (60) ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Προηγούμενο άρθρο Μικρή συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ
Επόμενο άρθρο Με 366.300 ευρώ επιχορηγείται η Νομαρχία για τη δημιουργία φωτοβολταϊκών μονάδων σε 3 σχολεία