Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλίας για το πετρέλαιο


Την ώρα που οι Έλληνες αγρότες και ειδικότερα οι αγρότες της Θεσσαλίας περνάνε μια από τις δυσκολότερες περιόδους, με το κόστος παραγωγής να έχει αυξηθεί δραματικά, έρχεται η κυβέρνηση της Ν.Δ. να τους «πάρει από τη τσέπη», μέρος του εισοδήματός τους, για να καλύψει την ομολογημένη -από τον ίδιο- ανικανότητα του υπουργού Εθν. Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη να εκτελέσει τον προϋπολογισμό και για να κλείσει τρύπες.

Σαν να μην έφτανε αυτό κι ενώ η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί αυτή την πετσοκομμένη επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης  ότι θα δινόταν στις 25-7-08, οι αγρότες πηγαίνοντας με τα βιβλιάρια στα καταστήματα της Α.Τ.Ε. αιφνιδιάστηκαν δυσάρεστα και πάλι, αφού τα  χρήματα δεν κατατέθηκαν στους λογαριασμούς τους.

Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι, τα προεκλογικά παχιά λόγια και οι υποσχέσεις της Ν.Δ. για φτηνό πετρέλαιο ήταν ψεύτικα, όπως ψεύτικη ήταν και προεκλογική υπόσχεση του κ .Καραμανλή, ότι θα πηγαίνει ο ίδιος στο συμβούλιο Υπουργών  Γεωργίας  της Ε.Ε., να διεκδικεί τα αιτήματα των αγροτών.

            

Φτάνει πια η κοροϊδία!!!!

Οι αγρότες της Θεσσαλίας δεν είναι αφελείς, δεν ζητάνε ελεημοσύνη, έχουν υπερηφάνεια, έχουν αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Καλό θα ήταν η Κυβέρνηση να σταματήσει να εφαρμόζει την αντιλαϊκή και βεβαίως αντιαγροτική της πολιτική γιατί, από την περίοδο των εκπτώσεων του καλοκαιριού  που επέλεξε για ανακοινώσεις, θα βρει  μπροστά της ένα θερμό φθινόπωρο.

   

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Π.Ε

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Nεβρόπολης
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Kαρδίτσας