Ειδήσεις

Ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2020, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει των μαθημάτων στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής «Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός».

Η ακολουθία τελέσθηκε στο Πνευματικό Κέντρο (1ος Όροφος) της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

  Στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους δασκάλους της Σχολής με επικεφαλής τον Διευθυντή αυτής κ. Ιωάννη Παπαχρόνη για τη θεάρεστη διακονία που επιτελούν τόσο στην πόλη της Καρδίτσας όσο και στα κατά τόπους παραρτήματα της Σχολής. Τόνισε πως παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πρόοδο των σπουδαστών και των σπουδαστριών και εύχεται η σπουδή τους αυτή να φέρει πολλούς πνευματικούς καρπούς για το καλό της τοπικής μας Εκκλησίας, αλλά και για τους ίδιους προσωπικά, αφού με την εντρύφησή τους στην ιερά μουσική μπορούν να καταστούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ορθόδοξο ήθος και πνευματική και ψυχική καλλιέργεια.

Προηγούμενο άρθρο 1.116 κρούσματα στη Θεσσαλία από την 1η Αυγούστου μέχρι σήμερα
Επόμενο άρθρο Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστα Τσιάρα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου