Ειδήσεις

Έναρξη προπονήσεων για τη Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα


Την εναρκτήρια προπόνηση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα την Τρίτη, 23 Αυγούστου, παρουσία διοίκησης, προπονητών, αθλητών και γονέων. Η  συγκέντρωση ξεκίνησε με τον αγιασμό της ομάδας για μια υγιή, παραγωγική και επιτυχή αγωνιστική χρονιά.

Την «πρώτη» της Σχολής Καρδίτσας τίμησε με την παρουσία του ο παλαιός παίκτης και προπονητής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Βαΐτσης. Από την πλευρά την διοίκησης παρέστει ο υπεύθυνος της Σχολής κ. Θεόδωρος Παρθένης, ο οποίος δήλωσε: «Η αρχή κάθε περιόδου είναι ξεχωριστή. Όπως ακριβώς τα παιδιά αλλάζουν μέσα σε δύο μήνες διακοπών, έτσι και εμείς ως Σχολή του Ολυμπιακού οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα και να μην εφησυχάζουμε, γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Τη νέα χρονιά θέλουμε να εκμεταλλευτούμε ακόμη περισσότερο τη δυναμική του Ολυμπιακού προς όφελος των αθλητών και αθλητριών της Σχολής της Καρδίτσας. Θέλουμε τα παιδιά να ζουν τον Ολυμπιακό. Να αισθάνονται ότι αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του, όπως το οραματίζεται ο Πρόεδρός μας Ευάγγελος Μαρινάκης με ποικίλες δράσεις και ενέργειες κατά τη διάρκεια της χρονιάς και κορυφαία αυτών τη μοναδική εμπειρία να συμμετέχουν τα ίδια τα παιδιά στη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος».

Από την πρεμιέρα της Σχολής Καρδίτσας δεν έλλειψε φυσικά η προπονήτρια κ. Ίβανα Ζντράβκοβιτς, αλλά και η νέα προσθήκη του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού κ. Γιόβανα Σρετένοβιτς, αμφότερες γυμνάστριες με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια επιστολή από το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ
Επόμενο άρθρο Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίου Κωτσού