Άρχισαν οι εργασίες για το έργο των αποδυτηρίων του Δημοτικού Σταδίου


 Την σύμβαση για την ανάθεση του έργου κατασκευής αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας προϋπολογισμού 525.000 ευρώ υπέγραψε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομ. Βερίλλης με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας « Γ. Τσίνας – Μιχ. Νιζάμης » που αναδείχθηκε μειοδότης του έργου με προσφορά έκπτωσης 12%.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου, οι εργασίες για το οποίο άρχισαν ήδη ορίζεται έως 31-8-2009  για το κυρίως μέρος των αποδυτηρίων και την  κατασκευή εξόδου προς τον αγωνιστικό χώρο και έως 30-9-2009  για το λεβητοστάσιο , τις τουαλέτες για το κοινό και τις τουαλέτες των ΑΜΕΑ. Η χρηματοδότηση προέρχεται από τις «Οριζόντιες Δράσεις» του προγράμματος «Θησέας» Στο διαγωνισμό πήραν μέρος 7 τοπικές κοινοπραξίες και μειοδότης και ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε με προσφορά έκπτωσης 12% 

Τα αποδυτήρια – οι βοηθητικοί χώροι θα κατασκευαστούν κάτω από τη δυτική κερκίδα του Αθλητικού κέντρου του Δήμου Καρδίτσας και θα εξυπηρετούν τις γηπεδούχες ομάδες την φιλοξενούμενη, καθώς και τους προπονητές, διαιτητές.  Ο χώρος εκτός από τα αποδυτήρια, θα περιλαμβάνει ιατρείο, αίθουσα τύπου,  w.c. για το κοινό και w.c. για ΑΜΕΑ, ανδρών, γυναικών.

Στις  υπάρχουσες τουαλέτες κοινού τόσο  της βόρειας πλευράς, όσο και της νότιας πλευράς της  κερκίδας,  θα γίνουν οποιεσδήποτε επισκευές απαιτηθούν ώστε να λειτουργήσουν κανονικά,  θα κατασκευασθούν άλλες δυο τουαλέτες στον ήδη υπάρχοντα χώρο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και θα τοποθετηθούν πλακάκια στο δάπεδο και στους τοίχους (όπου δεν υπάρχουν) σε ολόκληρο το χώρο των τουαλετών. Ο χώρος  έχει εμβαδόν  463 τ.μ.

Προηγούμενο άρθρο Καραϊσκάκεια 2009: Πανηγυρικά ολοκληρώθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις
Επόμενο άρθρο Καθαρή Θεσσαλία