Άδειες δημοπράτησης 1,8 εκατ. ευρώ στο “ΠΙΝΔΟΣ”


  Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Φώτης Γκούπας υπέγραψε νέες άδειες δημοπράτησης του προγράμματος “ΠΙΝΔΟΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκατ. ευρώ.

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

1

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΥ ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ-ΜΕΣΟΧΩΡΑ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

300.000

2

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΡΟΝΤΕΡΟ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ – ΡΟΠΩΤΟ ΠΡΟΣ ΒΑΤΣΟΥΝΙΑ (Β’ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

250.000

3

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΙ ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣΙ (Γ’ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ) ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

250.000

4

ΟΔΟΣ ΒΛΑΣΙ – Ι.Μ. ΣΠΗΛΙΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΛΗΑΝΤΩΝΗ – Ι.Μ. ΣΠΗΛΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

1.000.000

ΣΥΝΟΛΟ

1.800.000

Στο πρόγραμμα ΄΄ΠΙΝΔΟΣ΄΄ , στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι μέχρι σήμερα  ενταγμένα 74 έργα προϋπολογισμού 25,9 εκ. € και 14 μελέτες προϋπολογισμού 2,9 εκ. €.

Ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Φώτης Γκούπας, δήλωσε «Ανακοινώνουμε σήμερα την  ένταξη τεσσάρων ακόμη έργων προϋπολογισμού 1,8 εκατ.  ευρώ για τους Νομούς  Τρικάλων και  Καρδίτσας στο πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ.  

Το πρόγραμμα ΠΙΝΔΟΣ αποτελεί μέρος της κεντρικής πολιτικής της κυβέρνησης για πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη. Παράλληλα με τα υπόλοιπα χρηματοδοτικά προγράμματα, το ΠΙΝΔΟΣ συνδράμει επικουρικά στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας και επενδύει στη δημιουργία συνθηκών που θα επιτρέψουν την οικονομική ανασυγκρότηση και ενεργοποίηση του ορεινού όγκου της Πίνδου.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα πορεία του, καθώς τα αποτελέσματά του είναι ορατά στην καθημερινή ζωή των πολιτών.»

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Οικολόγοι Πράσινοι και Αχελώος
Επόμενο άρθρο Περιβαλλοντικά προβλήματα και προτάσεις ανάδειξης της περιοχής